مواد لازم جهت تهیه بار کدو حلوایی لایه ای | آموزش دسر چند لایه

کره نرم شده 8 قاشق
شکر 3/4 لیوان
پودینگ کدو حلوایی 1 لیوان
آرد 3/4 لیوان
خامه زده شده شیرینی پزی 300 گرم

دستور پخت بار کدو حلوایی لایه ای | آموزش دسر چند لایه

بار کدو حلوایی لایه ای

طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. قالب شیرینی را حاضر کنید و کف آن را با آلومینیوم فویل بپوشانید.
کره را با 1/4 از شکر خوب هم بزنید تا کاملا خامه ای شود. سپس آرد را اضافه کنید و خوب بهم بزنید. مخلوط را در کف قالب بریزید و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید تا کناره های آن برشته شود. سپس ظرف را در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود.
در ظرفی شکر باقی مانده را به همراه پنیر خامه ای خوب مخلوط کنید و بعد آن را روی کیک کره پخته شده پخش کنید. پوره کدو حلوایی را بهم بزنید و روی قالب پخش کنید.
قالب را در یخچال قرار دهید تا زمانیکه پودینگ سفت شود. سپس توسط فویل پودینگ را از قالب جدا کنید و برش بزنید. خامه شیرینی پزی را روی آن بریزید و سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *