طرز تهیه بال مرغ کبابی با سس باربیکیو برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه بال مرغ کبابی با سس باربیکیو

بال مرغ 500 گرم
سس گوجه فرنگی تند 1/2 لیوان
شکر قهوه ای 2 قاشق غذاخوری
سرکه 1 قاشق غذاخوری
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت بال مرغ کبابی با سس باربیکیو

طرز تهیه : سس گوجه فرنگی تند ، شکر قهوه ای ، سرکه ، سس سویا ، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
بال های مرغ را داخل کاسه ای بریزید. سپس سس باربیکیویی که آماده کرده اید را روی بال های مرغ بریزید و خوب مخلوط کنید ( چند قاشق از سس را برای تزیین بال ها کنار بگذارید ).
ته سینی فر را با آلمینیوم بپوشانید ( تماس مستقیم بال با سینی فر بدلیل وجود شکر موجب چسبندگی بال به سینی فر میشود ) و بال های مرغ آغشته به سس را داخل سینی فر و روی آلمینیوم قرار دهید.
سینی را داخل فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا بال ها خوب کبابی و برشته شوند. سپس در ظرف بگذارید و مقداری سس باربیکیو روی آنها بریزید و سرو کنید ( بال مرغ را همیشه داغ سرو کنید ).

دیدگاهتان را بنویسید