مواد لازم جهت تهیه باندت کیک شکلاتی

کره نرم شده 240 گرم
شکر دانه ریز 210 گرم
تخم مرغ متوسط 4 عدد، زده شده
آردِ آماده 150 گرم (همراه با بیکینگ پودر)
پودر کاکائوی شیرین نشده 45 گرم
شکلات نیمه شیرین (ساده) یا تلخ و شیرین (ساده) 150 گرم
کره ی بدون نمک 3 قاشق سوپخوری
گیلاس جهت سرو (اختیاری)

دستور پخت باندت کیک شکلاتی

طرز تهیه: فر را از قبل تا دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب باندت حلقوی 23 سانتی متری را چرب کنید و در کف آن کاغذ پوستی (مخصوص شیرینی پزی) قرار دهید.

برای تهیه کیک، کره و شکر را بزنید تا نرم و یکدست شود. به آرامی تخم مرغ ها را در آن بریزید سپس آرد و کاکائو را با آن مخلوط کنید و کاملا هم بزنید تا به خورد هم بروند. آن را درون قالب کیک آماده شده بریزید.

کیک را به مدت 50 دقیقه بپزید یا تا زمانی که اگر سیخ چوبی در آن فرو کنید کاملا تمیز بیرون بیاید. کیک را در همان قالب به مدت چند دقیقه خنک کنید و سپس آن را روی یک رک سیمی برگردانید تا خنک شود.

برای تهیه مواد تزئین، در یک بخارپز دو طبقه یا در کاسه ی پیرکسی که روی آب جوش قرار گرفته (تماس پیدا نکند)، به آرامی شکلات را ذوب کنید. کره را با آن مخلوط کنید. آن را روی سطح کیک ریخته و اجازه دهید از کناره های کیک پایین رود. در صورت تمایل آن را با گیلاس تزئین کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *