طرز تهیه بشقاب خوش مزه ی آسان برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه بشقاب خوش مزه ی آسان

دستور پخت بشقاب خوش مزه ی آسان

روغن زیتون خالص . بادمجان 3 عدد . سیر 2 حبه . ماست یونانی غلیظ 150 گرم
لیموی ارگانیک 1 عدد . شوید تازه 1 دسته . دانه ی کنجد 1 قاشق سوپخوری
فندق خرد شده و بوداده 50 گرم . پاپریکا 1 قاشق چایخوری . هندوانه 1/2 عدد
ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری . پنیر فتا 100 گرم . نعناع تازه یک دسته
نمک و فلفل سیاه تازه ساییده شده . نان پیتا یا flatbread یا نان لواش یا تافتون
این غذا معجونی است از همه ی چیزهایی که من دوست دارم- سس بادمجان، دوکاه، سالاد هندوانه و flatbread – تهیه ی همگی آنها آسان بوده و این غذا میز شما را رنگارنگ می کند. اگر تاکنون هندوانه را با فتا امتحان نکرده اید، خود را برای چشیدن طعمی مهیج آماده کنید -پنیر شور و سرد و هندوانه ی خوش طعمی که شما را سر حال می آورد.
طرز تهیه: فر را از قبل گرم کرده و یک سینی بزرگ فر را کمی چرب کنید. بادمجان ها را از طول به دو نیم کنید سپس مطابق شکل برش های عمیقی روی آن بزنید و آنها را در سینی فر قراردهید. هر دو سمت بادمجان ها را به مدت 10 دقیقه گریل کنید تا زمانی که کاملا نرم و خمیری شود.
در این زمان سیر را له کنید. با قاشق گوشت بادمجان ها را در آورده و در کاسه ی غذا ساز بریزید.
اکنون ماست، سیر، پوست لیمو و نیمی از آب لیمو را اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا نرم شود. سپس تیغه را در آورده و برگ های شوید را خرد کنید در آن بریزید و هم بزنید. آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید.
اکنون دوکاه را تهیه کنید. دانه های کنجد را در یک قابلمه ی داغ بریزید، چند دقیقه هم بزنید تا طلایی و بو داده شود. دانه ها را به کاسه ای انتقال دهید سپس با فندق ها، پاپریکا و گرام ماسالا مخلوط کنید. آن را با نمک مزه دار کنید.
هندوانه را نصف کنید سپس آن را قاچ کنید. روی هر قاچ به شکل عمودی برش هایی با فاصله ی 1 سانتی متری بزنید تا به پوست برسید. چاقو را زیرا گوشت برده و به صورت افقی برش بزنید تا قطعات هندوانه از پوست جدا شود.
هندوانه ها را در بشقاب ریخته، سپس پنیر فتا را خرد کرده و همراه نعنا روی آن بریزید. چند قطره روغن زیتون روی آن پاشیده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. سس بادمجان، دوکاه و سالاد هندوانه را همراه با یک ظرف روغن زیتون و flatbread برای فرو بردن در آن سرو کنید.
نکته:دوکاه یک چاشنی معطر مصری است که از اختلاط ادویه و مغزهای له شده بدست می آید. در اینجا از گرام ماسالا به عنوان یک پایه ی تند استفاده شده که مخلوطی از زیره، گشنیز و ادویه های دیگر است که معمولا برای تهیه دوکاه استفاده می شود. برای خوردنِ آن، یک تکه کوچک نان را در روغن فرو برده و سپس در دوکاه فرو می برند. این چاشنی برای گوشت گوساله نیز بسیار عالی است.

دیدگاهتان را بنویسید