مواد لازم جهت تهیه بورانی اسفناج و پنیر خامه ای

دستور پخت بورانی اسفناج و پنیر خامه ای

بورانی اسفناج و پنیر خامه ای
اسفناج پخته 1 لیوان . خامه ترش 1 لیوان . سیر 2 حبه . پنیر خامه ای 200 گرم
طرز تهیه : داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید ، سیر را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا بوی سیر بلند شود سپس اسفناج پخته را اضافه کنید و کمی تفت دهید و از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید تا سرد شود.
اسفناج را داخل کاسه ای بریزید و خامه ترش و پنیر خامه ای را اضافه و مخلوط کنید سپس همراه با نان پیتا یا هر نانی که دوست دارید سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *