مواد لازم جهت تهیه بیسکوئیت لیمویی با شکر قهوه ای

کره آب شده 125 گرم
پودر قند 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد کامل 200 گرم
رنده‌ی پوست لیموترش 2 عدد
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
نمک کمی
شکر قهوه ای 3 قاشق غذاخوری

دستور پخت بیسکوئیت لیمویی با شکر قهوه ای

این بیسکوئیت ها دستور پختی بسیار ساده دارند و بهترین انتخاب برای یک پذیرایی ساده و دوستانه هستند.

طرز تهیه: کره آب شده و شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا حالت کرمی پیدا کند. تخم مرغ را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا ترکیب روشن و پف دار شود. آرد، رنده پوست لیمو ،بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و ترکیب کنید تا خمیری منسجم حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

فر را روشن کنید و تا درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید ، تا حدی که خمیر ضخامتی حدود 1/2 سانتیمتر داشته باشد. سینی فر را کمی چرب کنید. سپس خمیر را به صورت گرد ببرید و داخل سینی فر بچینید. شکر قهوه ای را روی بیسکوئیت ها بپاشید و به مدت 10 الی 12 دقیقه در فر بپزید ، تا زمانیکه لبه های بیسکوئیت برشته و قهوه ای روشن شوند. پس از این مدت بیسکوئیت ها را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند. سپس نوش جان کنید.

نکته: بنا به فصل می‌توانید بجای رنده پوست لیمو از پوست پرتقال نیز استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *