طرز تهیه بیسکوئیت لیمویی با شکر قهوه ای برای 30 نفر

مواد لازم جهت تهیه بیسکوئیت لیمویی با شکر قهوه ای

کره آب شده 125 گرم
پودر قند 100 گرم
تخم مرغ 1 عدد
آرد کامل 200 گرم
رنده‌ی پوست لیموترش 2 عدد
بکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
نمک کمی
شکر قهوه ای 3 قاشق غذاخوری

دستور پخت بیسکوئیت لیمویی با شکر قهوه ای

این بیسکوئیت ها دستور پختی بسیار ساده دارند و بهترین انتخاب برای یک پذیرایی ساده و دوستانه هستند.

طرز تهیه: کره آب شده و شکر را در کاسه ای بریزید و با همزن برقی آنقدر بزنید تا حالت کرمی پیدا کند. تخم مرغ را به آن اضافه کنید و مجددا هم بزنید تا ترکیب روشن و پف دار شود. آرد، رنده پوست لیمو ،بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید و ترکیب کنید تا خمیری منسجم حاصل شود. روی خمیر را بپوشانید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شود.

فر را روشن کنید و تا درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید ، تا حدی که خمیر ضخامتی حدود 1/2 سانتیمتر داشته باشد. سینی فر را کمی چرب کنید. سپس خمیر را به صورت گرد ببرید و داخل سینی فر بچینید. شکر قهوه ای را روی بیسکوئیت ها بپاشید و به مدت 10 الی 12 دقیقه در فر بپزید ، تا زمانیکه لبه های بیسکوئیت برشته و قهوه ای روشن شوند. پس از این مدت بیسکوئیت ها را روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند. سپس نوش جان کنید.

نکته: بنا به فصل می‌توانید بجای رنده پوست لیمو از پوست پرتقال نیز استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید