مواد لازم جهت تهیه بیسکوییت عروسکی هلو کیتی
کره 125 گرم
آرد 1 لیوان
پودر قند 1/3 لیوان
اسانس وانیل چند قطره
نشاسته سیب زمینی یا نشاسته ذرت خوراکی 80 گرم
رنگ خوراکی مقدار لازم
دستور پخت بیسکوییت عروسکی هلو کیتی
طرز تهیه : کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود ، کره را داخل کاسه ای بریزید و پودر قند را به آن اضافه و مخلوط کنید سپس اسانس وانیل را اضافه کنید.
نشاسته ذرت و آرد را با هم ترکیب کنید و کم کم به مواد دیگر اضافه و با دست مخلوط کنید تا خمیری نرم و لطیف بدست بیاید ( بدلیل وجود کره خمیر را بیش از حد ورز ندهید چون باعث میشود شیرینی پس از پخت ترک بخورد ).
خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا سرد شود.
نیم ساعت پیش از پخت فر را با دمای 160 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، خمیر را از یخچال خارج کنید و با وردنه روی سطح کار پهن کنید سپس با قالب خمیر را قالب بزنید ( در صورتی که قالب هلو کیتی در دسترش ندارید میتوانید با چاقو یا ابزار شکل گربه را ایجاد کنید ).
ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و بیسکوییت ها را با فاصله داخل سینی قرار دهید ، مقداری از خمیر را با رنگ خوراکی قرمز رنگ کنید و به شکل قلب قالب بزنید و بر روی سر بچه گربه به شکل پاپیون قرار دهید.
سینی را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است 20 – 15 دقیقه قرار دهید تا بیسکوییت ها آماده شوند ( بدلیل تفاوت دمای فرها مدت زمان پخت میتوانید متغیر باشد ) ، وقتی انتهای بیسکوییت ها طلایی شد آماده است.
نکته ها : بدلیل وجود کره بیسکوییت ها حساس هستند ، برای جلوگیری از وا رفتن بیسکوییت ها خمیر بیسکوییت باید سرد و فر گرم باشد ، اگر پس از قالب زدن احساس کردید خمیر نرم شده است میتوانید 10 دقیقه سینی را داخل فریزر قرار دهید سپس در فر بگذارید.