مواد لازم جهت تهیه تارت ترافل شکلاتی

خمیر تارت
کره ی بدون نمک 180 گرم
شکر 120 گرم
تخم مرغ 6 عدد
شکلات نیمه شیرین (ساده) ذوب شده و سرد شده 600 گرم
خامه ی سبک 60 میلی لیتر
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
شکلات کاملا خرد شده 165 گرم
خامه فرمی غلیظ 150 میلی لیتر
کره ی بدون نمک 1 قاشق سوپخوری
پودر کاکائوی شیرین نشده 45 گرم

دستور پخت تارت ترافل شکلاتی

طرز تهیه : فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. خمیر تارت را رول کنید تا به اندازه ی یک قالب تارت 25 سانتی متری در آید. آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
روی خمیر تارت یک ورق فویل آلومینیوم بکشید و با استفاده از وزنه های پخت، لوبیا یا برنج خشک آن را ثابت کنید. خمیر تارت را 10 دقیقه بپزید. دمای فر را تا 180 درجه کم کنید و سپس 10 دقیقه ی دیگر آن را بپزید. فویل و وزنه ها را بردارید و 10 دقیقه ی دیگر بپزید تا زمانی که خمیر طلایی قهوه ای شود. سپس اجازه دهید تا کاملا سرد شود.

برای مواد داخل آن ، کره و شکر را بزنید تا نرم شوند. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و هر دفعه خوب بزنید. زدن را به مدت 2 دقیقه ی دیگر ادامه دهید تا زمانی که مخلوط روشن شود و حجم آن افزایش یابد. شکلات سرد شده را بزنید. آن را با خامه و وانیل مخلوط کنید. این مواد را درون پاستری سرد شده بریزید و حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید.

برای تهیه ترافل ها، قطعات شکلات را در کاسه بریزید. خامه و کره را در قابلمه ای مخلوط کرده و تقریبا آن را به جوش بیاورید. این مخلوط را روی شکلات ریخته و خوب هم بزنید تا شکلات ذوب و نرم شود. آن را کنار بگذارید تا سرد شود. روی آن را بپوشانید و حدود 40 دقیقه در یخچال قرار دهید تا زمانی که به اندازه کافی جهت رول کردن به شکل گلوله های کوچک سفت شود.

دست های خود را با کمی کاکائو آغشته کنید و با 1 قاشق چایخوری گلوله هایی از این مواد درست کنید. ترافل ها را در کاکائو بغلتانید و تا زمان مصرف در فضای سرد بگذارید. بلافاصله پیش از سرو، تارت را از یخچال درآورده و با ترافل ها تزئین کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *