مواد لازم جهت تهیه تارت کره بادام زمینی و مربا

آرد سفید 1 و ¼ پیمانه
جوش شیرین ¼ قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
کره ¼ پیمانه
کره بادام‌زمینی ¼ پیمانه
شکر ½ پیمانه
شکر قهوه‌ای ½ پیمانه
تخم مرغ بزرگ 1 عدد
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
خامه قنادی پرچرب ½ پیمانه
پنیر خامه‌ای 85 گرم
شکر ¼‌ پیمانه
کره بادام زمینی ½ پیمانه
مربا (هر مربایی که دوست دارید) 1 پیمانه
بادام زمینی خرد شده (دلخواه)

دستور پخت تارت کره بادام زمینی و مربا

تارت کره بادام زمینی و مربا

تارت کره بادام زمینی و مربا، شیرینی خوشمزه و فوق‌العاده زیبایی است که با استفاده از نان تارت، موس کره بادام زمینی و کمی مربا تهیه می‌شود. گرچه دستور تهیه نان تارت هم در اینجا ارائه شده است، شما می‌توانید با استفاده از نان تارت آماده، تارت کره بادام زمینی را خیلی آسان‌تر و سریع‌تر آماده کنید. ویژگی دیگر این تارت این است که نیازی به قالب تارت ندارد و می‌توانید آن را با استفاده از قالب کاپ کیک تهیه کنید.

طرز تهیه: فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن کنید و یک قالب کاپ کیک را چرب کنید (یک قالب ۱۰ عددی کافی است).

آرد، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید و کنار بگذارید. کره و نیمی از شکر را با سرعت متوسط همزن هم بزنید تا مخلوط نرمی حاصل شود (۲-۳ دقیقه). سپس، سرعت همزن را کم کنید و تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. حل، مخلوط آرد را هم به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سه قاشق از مواد را داخل هر حفره از قالب بریزید و کمی روی آنها را با پشت قاشق فشار دهید تا سطح آنها صاف شود. قالب را به مدت ۱۰-۱۲ دقیقه در فر قرار دهید تا تارت‌ها به رنگ قهوه‌ای روشن درآیند. بعد از خارج کردن از فر، از یک استکان یا لیوان با سایز مناسب استفاده کنید. ته استکان را در وسط تارت‌ها قرار دهید و فشار بدهید تا نان تارت گود شود و شکل یک کاسه کوچک را پیدا کند. ۱۰ دقیقه صبر کنید تا نان‌های تارت تهیه شده خنک شوند و سپس آنها را از قالب خارج کنید.

برای تهیه موس کره بادام زمینی: خامه را خوب با همزن بزنید تا فرم بگیرد. در کاسه مجزایی پنیر خامه‌ای و ¼ پیمانه شکر را با همزن بزنید تا کاملاً نرم شود. سپس کره بادام زمینی را اضافه کنید و مجدداً هم بزنید. سپس خامه فرم گرفته را در دو یا سه نوبت به آن اضافه کنید و هم بزنید.

برای مرحله آخر باید از یک مربای خیلی غلیظ استفاده کنید. اگر مربای شما غلیظ نیست، آن را در مایکروفر یا روی شعله گاز حزازت دهید تا غلیظ شود. یک و نیم قاشق چایخوری از مربا را کف هر کدام از نان‌های تارت بریزید و ۲۰ دقیقه آنها را در یخچال قرار دهید تا خنک شوند و مربا کمی سفت تر شود. سپس موس بادام‌زمینی تهیه شده را با قیف داخل نان‌های تارت بریزید و این بار آنها را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید. در پایان روی تارت‌های کره بادام‌زمینی را با مربا و بادام‌زمینی خرد شده تزیین کنید و سرو نمایید.

نوش جان!

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *