مواد لازم جهت تهیه تافی با روکش شکلات و بادام

دستور پخت تافی با روکش شکلات و بادام

تافی با روکش شکلات و بادام
کره 250 گرم . شکر 1 لیوان . شکلات چیپسی 1 لیوان . خلال بادام 1/2 لیوان . نمک کمی
طرز تهیه : کره ، شکر و کمی نمک را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید ، هم بزنید تا رنگ مواد طلایی شود سپس از روی حرارت بردارید.
داخل سینی کاغذ روغنی بیندازید سپس تافی را روی کاغذ بریزید و پخش کنید ، شکلات چیپسی را روی تافی ها بریزید و به ارامی حرکت دهید تا با حرارت تافی شکلات آب شود.
در مرحله آخر خلال بادام را روی شکلات بریزید ، با استفاده از فشار پشت قاشق خلال های بادام را داخل شکلات کنید سپس سینی را داخل فریزر بگذارید تا تافی بسته و سفت شود ، شکلات را از یخچال خارج کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید و سرو کنید ( برای نگهداری تافی را داخل بسته های نایلونی قرار دهید ).
نکته ها : میتوانید برای مزه بهتر از شکر قهوه ای استفاده کنید ، میتوانید به جای خلال بادام از آجیل های دیگری هم استفاده کنید ، در صورتی که بافت شکلات تافی بدلیل گرمای محیط نرم شده میتوانید با قرار دادن داخل فریزر به بافت سفت تری برسید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *