مواد لازم جهت تهیه تاکوی ماهی و سالاد کلم
ماهی قزل آلا 2 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
سیر 2 حبه
خمیر فیلو مقدار لازم
کلم بنفش خرد شده 1 لیوان
خامه ترش 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو و برگ گشنیز مقداری
دستور پخت تاکوی ماهی و سالاد کلم
طرز تهیه : ماهی قزل آلا را پوست بکنید و فیله کنید. روی گوشت ماهی نمک و فلفل بپاشید و ماهی ها را کباب کنید. ماهی های کباب شده را با چنگال خرد کنید سپس با روغن زیتون و سیر رنده شده مخلوط کنید.
داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید. خمیر فیلو را به تکه های مربع شکل برش بزنید ، روی خمیرها را چرب کنید و داخل هر قالب تکه ای خمیر قرار دهید به صورتی که به شکل کاسه شود ( اندازه خمیر باید به صورتی باشد که لبه های خمیر بیرون از قالب باشد ).
داخل خمیرها را با مخلوط ماهی و سیر پر کنید. سپس قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا زمانی که لبه های نان طلایی شود.
کلم خرد شده را با خامه ترش ، آبلیمو ، مقداری نمک و فلفل مخلوط کنید ، پس از آماده شدن تاکوها کلم خامه ای را روی تاکوها بریزید و با برگ گشنیز تزیین و سرو کنید.