طرز تهیه ترشه شامی (گیلان) برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه ترشه شامی (گیلان)

گوشت گوساله چرخ کرده نیم کیلو
پیاز متوسط رنده شده 1 عدد
جعفری ساطوری 1/2 پیمانه
تخم مرغ زده 1 عدد
سیب زمینی پخته پوست گرفته 2 عدد
آب غوره 1/2 پیمانه
زعفران سائیده
روغن
نمک و فلفل

دستور پخت ترشه شامی (گیلان)

ترشه شامی گیلانی
طرز تهیه: در یک کاسه بزرگ و مناسب گوشت، پیاز، جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل و زعفران سائیده (حل شده در کمی آب جوش) را بریزید. سیب زمینی ها را روی آنها رنده کنید و سپس با دست تمیز تمام مواد را چنگ بزنید تا باهم مخلوط و یکدست شوند.
در یک تابه دردار 5 یا 6 قاشق روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شوند. با دستتان از مایه شامی بردارید و در کف دستتان پهن کنید. شامی ها را در روغن بیندازید و هر روی آنها را 3 تا 4 دقیقه سرخ و سپس از تابه خارج کنید.
مجددا شامی ها را به تابه باز گردانید. آبغوره را روی آنها بریزید و در تابه را بگذارید. حرارت را بسیار کم کنید و 25 تا 30 دقیقه آنها را بپزید.

دیدگاهتان را بنویسید