مواد لازم جهت تهیه ترشی فلفل دلمه ای

دستور پخت ترشی فلفل دلمه ای

ترشی مخلوط فلفل دلمه ای
گل کلم 1 عدد . خیار سبز 3 عدد . فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد . سیر 5 عدد
نمک 4 قاشق چایخوری . سرکه سفید 2 پیمانه . دانه فلفل سیاه 10 عدد . برگ بو 1 عدد

طرز تهیه : تمام سبزیجات ( به جز خیار ) را خوب بشوئید و خشک کنید ، سبزیجات را پس از اینکه خوب خشک شدند به اندازه های دلخواه خرد کنید و یک شب کامل روی پارچه ای تمیز پهن نمائید.
پس از اینکه سبزیجات خرد شده یک شب روی پارچه ماندند شروع به تهیه ترشی کنید ، خیارها را خرد کرده و رویشان 2 قاشق چایخوری نمک بپاشید و 1 ساعت صبر کنید ، پس از این مدت زمان خیارها را زیر اب سرد ابکشی نمائید.
تمام سبزیجات خرد شده را درون قابلمه ای قرار دهید ، روی سبزیجات کمی اب بریزید و بمدت 5 دقیقه اجازه دهید بجوشند تا نرم شوند ، سبزیجات را پس از اینکه 5 دقیقه جوشاندید درون ابکش بریزید تا اب اضافی شان خارج شده و سرد شوند.
برای تهیه سرکه ترشی باید سرکه ، 2 قاشق چایخوری نمک ، فلفل سیاه و برگ بو را درون قابلمه ای بریزید و 5 دقیقه بجوشانید و بگذارید سرد شود.
در انتها سبزیجات خرد شده را همراه با سیرها درون شیشه ای بریزید و سرکه جوشیده سرد شده را اضافه کنید سپس ترشی را در جایی خنک قرار دهید تا اماده مصرف شود.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *