مواد لازم جهت تهیه تست نیمرو و مارچوبه با کره و پارمزان
كرهي بينمك نرم شده 45 گرم یا 3 قاشق
پارمزان ريز رنده شده 60 گرم یا ¼ پيمانه
پودر سير 3/4 قاشق چایخوری
نمك دانه درشت ¼ قاشق
مارچوبه 12 شاخه نصف شده به قطر
روغن زيتون 1 قاشق
نمک دانه درشت و فلفل سیاه
نان تست 4 برش
كرهي بينمك 1 قاشق
تخم مرغ 4 عدد
فلفل قرمز (به دلخواه)
دستور پخت تست نیمرو و مارچوبه با کره و پارمزان
مخلوط پارمزان و پودر سیر با کره طعمی خاص و قوی به این تست صبحانه میدهد (که البته می توان از آن برای وعده های دیگر نیز استفاده کرد). من مارچوبههای ضخیم را به نازک ترها ترجیح میدهم زیرا بیرون آنها برشته میشود و درون آنها نرم و لطیف می ماند. اگر فقط به مارچوبه های باریک دسترسی دارید، آنها را به جای برویلر در یک تابهی آب جوش همراه با روغن زیتون و نمک و فلفل بیندازید و چند دقیقه بپزید.
تست نیمرو و مارچوبه با کره و پارمزان
طرز تهیه: کره و پارمزان را به این صورت آماده کنید که در کاسه ای کوچک کره، پارمزان، پودر سیر و نمک را مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید.
سینی فر را روی ردیف بالایی فر قرار دهید. فر را روی حالت گریل قرار دهید تا گرم شود. کف سینی فر را فویل بیندازید.
مارچوبه ها را در سینی فر بچینید و کمی روغن و نمک و فلفل روی آنها بریزید. سینی را کمی تکان دهید تا روغن و نمک و فلفل به همه جای مارچوبه ها برسد. سپس به مدت 6 تا 8 دقیقه در فر بگذارید تا نرم شوند و در نیمه ی زمان پخت یک بار سینی را تکان دهید.
روی هر قطعه تست کره پارمزان بمالید. نانها را طبق دستور اولیه برشته کنید. مارچوبه ها را روی نان ها قرار دهید.
در یک تابه ی بزرگ نچسب کره را روی شعلهی متوسط بالا آب کنید. تخم مرغ ها را نیمرو کنید به طوری که سفیده ی آنها ببندد و زرده هنوز شل باشد (3 تا 4 دقیقه). روی هرتست یک تخم مرغ بگذارید و با فلفل قرمز و نمک پولکی و فلفل سیاه تازه ساییده تزیین کنید.