جغول بغول یکی از غذاهای محبوب و مقوی در مناطق شمالی کشور است که با ترکیبی از جگر، دل و قلوه تهیه میشود. این غذا که از مواد اصلی گوسفند استفاده میکند، با طعم و طراوت نارنج تازه و نان گرم سرو میشود و برای خوردن در قبابیها و قهوه خانههای سطح شهر مورد استقبال قرار میگیرد. با توجه به اینکه جغول بغول غذایی ساده و خوشمزه است و همچنین انرژی زا، بسیاری از افراد از این خوراک لذیذ لذت میبرند.
این غذا احتمالا شما را به یاد دوران کودکی و دستپختهای مادربزرگتان میاندازد. با تهیه و پخت جغول بغول یا جغور بغور خوشمزه، میتوانید خاطرات زمان کودکیتان را زنده کرده و لذت ببرید. حس گرمای خانه و عطر و طعم آشپزی مادربزرگتان را میتوانید در هر قسمتی از این غذا به یاد بیاورید و از آن لذت ببرید. این غذا میتواند یک فرصت خوب برای به یاد آوردن خاطرات خوش باشد و شما را به دوران خوبی از زندگیتان ببرد.
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه جغول بغول با جگر سفید و سیاه
مواد لازم برای تهیه جغول بغول خوشمزه
برای تهیه جغول بغول پیاز درشتی ابتدا باید یک عدد دل و جگر و قلوه گوسفند را بشویید و به اندازه ۲۰۰ گرم برش دهید. سپس یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی، دو عدد سیب زمینه و دو عدد هویج را خرد کنید و به مواد قبلی اضافه کنید. بعد از اینکه یک عدد لیمو تازه را اسیدی کرده و اضافه کردهاید، نمک، فلفل و زرد چوبه را به مقدار لازم همراه با سایر ادویهها اضافه کنید. حالا مواد را مخلوط کرده و به مدت چند ساعت در یخچال بگذارید تا خوب جا بیفتد. سپس میتوانید جغول بغول پیاز درشتی خود را تهیه و مزهای خوشمزه از این غذای سنتی بچینید.
طرز تهیه جغول بغول خوشمزه
مرحله اول
جغول بغول یکی از غذاهای محبوب و سنتی ایرانی است که با طعم و مزهای منحصر به فرد در قهوهخانهها و رستورانهای کبابی سرو میشود. این خوراک با ترکیبی از پیاز، دل، قلوه و جگر گوسفند یا گاو تهیه میشود و با روشی ساده ولی خوشمزه پخته میشود. با تفت دادن همه مواد در تابه و تهیه کردن پیازهای طلایی، جغول بغول آماده سرو شدن است و معمولاً با نان سنگک و سالاد ترکیب میشود. این غذا با طعم و عطر خاص خودش به همراه نان تازه میتواند یک وعده غذایی خوشمزه و مغذی را فراهم کند.
مرحله دوم
بعد از اینکه پیازها طلایی شدند، یک قاشق رب گوجه فرنگی به موادتان اضافه کردم و آن را هم زدم. سپس نمک، فلفل و زرد چوبه را هم به موادم اضافه کردم و به اندازه نصف لیوان آب روی آن بریختم و اجازه دادم آب کاملا به خورد مواد برود. سپس آب لیموی تازه را بریختم و شعله زیر تابه را خاموش کردم. این غذا آماده بود و طعم بسیار خوبی داشت.
طرز تهیه جغول بغول با گوجه
مرحله سوم
سرخ کردن سیب زمینی و هویج و اضافه کردن آنها به مواد دیگر، تنها یک دقیقه تفت دادن و اضافه کردن گوشت فیله گوسفندی میتواند طعم و لذت این غذا را دوچندان کند. با نگینی کردن سیب زمینی، غذا به شکلی زیبا و جذاب تر ظاهر میشود و همچنین از نظر طعمی هم بهتر عمل میکند. این غذا میتواند یک انتخاب عالی برای یک وعده غذایی سریع و خوشمزه باشد.
مرحله چهارم
بعد از اینکه پیازهایتان را داخل تابه ریختید و کمی داغ شدند، گوشت گوسفند را به همراه دل به آن اضافه کنید و در حین هم زدن زرد چوبه و نمک را به مقدار لازم به آنها اضافه کنید و اجازه دهید گوشتتان بپزد. این غذا با طعم و آرومایی که از ترکیب منحصر به فرد این مواد به وجود میآید، میتواند یک وعده غذایی خوشمزه و سیرکننده برای شما و خانوادهتان باشد. برای تهیه بهترین نتیجه، میتوانید این غذا را با نان یا برنج سرو کنید و لذت ببرید.
طرز تهیه جغول بغول خیابانی
مرحله پنجم
در انتهای فرآیند پخت، مقداری پیاز داغ را به همراه جگر و قلوه در تابهای دیگر تفت داده و سپس آنها را به مواد قبلی اضافه کردم. در مرحله آخر، لیموی تازه را به مخلوط اضافه کردم و آن را هم بزنید. جغول بغول آماده بود و آماده برای سرو شدن بود؛ این غذای خوشمزه را با لذت میتوانید مزه کنید!
کلمات کلیدی:
طرز تهیه جغول بغول با دنبه/ طرز تهیه جغول بغول با گوشت/ طرز تهیه جغول بغول با روده/ جغول بغول برای کجاست