طرز تهیه جوجه کباب عسلی برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه جوجه کباب عسلی

سینه مرغ 2 عدد
کره 4 قاشق غذاخوری
رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال 1 قاشق غذاخوری
عسل 4 قاشق غذاخوری
سس گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقدار لازم

دستور پخت جوجه کباب عسلی

طرز تهیه : کره ذوب شده ، عسل ، سس گوجه فرنگی ، پوست لیمو ترش یا پرتقال رنده شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید.
سینه های مرغ را به تکه های متوسط خرد کنید و داخل کاسه ای بریزید. سپس سس کره و عسل را اضافه و مخلوط کنید ، روی کاسه را بپوشانید و 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید تا مرغ ها مزه دار شوند.
مرغ های مزه دار شده را از یخچال خارج کنید. داخل سینی فر کاغذ روغنی قرار دهید و تکه های مرغ را داخل سینی بگذارید و در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد 20 – 30 دقیقه قرار دهید تا جوجه ها ترد و طلایی شوند. سپس سرو کنید.
نکته ها : میتوانید مرغ ها را روی کباب پز کباب کنید یا داخل ماهیتابه را چرب کنید و با حرارت ملایم سینه های مرغ را داخل ماهیتابه تفت دهید تا کباب شوند.

دیدگاهتان را بنویسید