مواد لازم جهت تهیه حلوای لبو
پوره لبو 1 فنجان
آرد 1 فنجان
شکر 1 فنجان
آب 1 فنجان
روغن کرمانشاهی 1/4 فنجان
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
کشمش و بادام هندی خرد شده( اختیاری)
دستور پخت حلوای لبو
حلوای لبو یکی از انواع حلواست که با رنگ قرمز خوشرنگ و طعم خوبی که دارد برای میهمانی و مجالس بسیار مناسب است. طرز تهیه این حلوا تقریبا مشابه سایر حلواهاست و براحتی می توانید آن را در منزل تهیه کنید.
طرز تهیه: ابتدا لبو را بپزید و پوره کنید. سپس با شکر، آب و پودر هل مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شکر آب شود. ماهیتابه را روی حرارت کم قرار دهید. آرد را دوبار الک کنید و داخل ماهیتابه بریزید. مدام هم بزنید تا بوی خامی آن گرفته شود و کمی تغییر رنگ بدهد. در این نوع حلوا نیازی نیست رنگ آرد بیش از حد تیره شود.