مواد لازم جهت تهیه حلوا زرده | دسر محبوب همدان
زرده تخم مرغ 10 عدد
شکر آسیاب شده 1/4 لیوان
گلاب 1/2 لیوان
روغن یا کره 3 قاشق غذاخوری
زعفران سائیده شده 2 قاشق غذاخوری
دستور پخت حلوا زرده | دسر محبوب همدان
حلوا زرده از نظر شکل ظاهری شبیه به فرنی است، با این تفاوت که رنگ زرد مایل به نارنجی دارد و کمی غلیظتر و سفتتر از فرنی است. این دسر خوشمزه را معمولا به صورت سرد سرو می کنند و دسر محبوب مردم همدان است.
طرز تهیه: زرده را با شکر خوب مخلوط کنید تا کرمی رنگ شود و کمی پف کند. تابه ای بردارید و کره را در آن بریزید و داغ کنید. زرده ها را به کره اضافه کنید و روی حرارت کم هم بزنید.
بعد از 5 دقیقه که مواد کمی سفت شد گلاب و زعفران حل شده در آبجوش را باهم مخلوط و سپس به مواد تابه اضافه کنید و هم بزنید. و بعد از 10 دقیقه که روی حرارت کم جوشید آنرا بردارید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
نکته: اگر حلوا را بیرون آوردید و شل بود کمی روی حرارت گذاشته و مجدداً در یخچال قرار دهید. برای تزئین آن می توانید از پودر دارچین و خلال پسته استفاده کنید.