طرز تهیه خرما شکم پر تزئینی مخصوص ماه رمضان برای 15 نفر

مواد لازم جهت تهیه خرما شکم پر تزئینی مخصوص ماه رمضان

خرما خشک 30 عدد
پنیر خامه ای نرم شده 110 گرم
گردو تست و خرد شده 1/2 فنجان
آب پرتقال 1 قاشق
عسل 1 قاشق
پوست رنده شده 1 لیمو سنگی

دستور پخت خرما شکم پر تزئینی مخصوص ماه رمضان

خرما شکم پر تزئینی
طرز تهیه: خرما را از یک طرف چاک دهید و باز کنید. هسته خرما را بیرون بیاورید.
در یک کاسه پنیر خامه ای را بریزید و با همزن خوب هم بزنید تا نرم و کرمی شود. عسل و آب پرتقال را اضافه کنید و بار دیگر بهم بزنید. پوست لیمو رنده شده و نصف گردوهای خرد شده را اضافه کنید.
مواد را داخل قیف بریزید. اگر هم قیف نداشتید، مواد را داخل یک گوشه از کیسه فریزر بریزید و نوک آن را سوراخ کنید. داخل خرماها را با مواد داخل قیف پر کنید. اگر دوست داشتید روی آن را با پوست لیمو رنده شده اضافی و یا پودر پسته و پودر نارگیل تزئین کنید.
بهتر است قبل از سرو آنها را در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید