طرز تهیه خوراک پارمزان با گوشت گوساله برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه خوراک پارمزان با گوشت گوساله

گوشت گوساله (اسکالوپ یا راسته) 4 قطعه
آرد 1/4 فنجان
فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
سفیده تخم مرغ کمی زده شده 2 عدد
نان سبزیجات خشک و خرد شده 1/2 فنجان
پنیر پارمزان رنده شده 1/4 فنجان
روغن زیتون 2 قاشق چایخوری
سس گوجه 2 فنجان
پنیر موزارلا رنده شده 3/4 فنجان

دستور پخت خوراک پارمزان با گوشت گوساله

خوراک پارمزان با گوشت گوساله
طرز تهیه: فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. ظرف یا قالب مخصوص را بردارید و کف آن را چرب کنید.1 فنجان از سس گوجه را کف آن بریزید.
هر تکه از گوشت را لای دو تکه کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه روی آنها بکشید تا گوشت کمی تخت و صاف و ضخامت آن تقریبا 6 میلی متر شود.
آرد را الک کنید و در یک کاسه بزرگ بریزید و سپس فلفل را به آن اضافه و مخلوط کنید. دو کاسه کم عمق انتخاب کنید و در یکی سفیده های تخم مرغ و در دیگری خرده نان و پنیر پارمزان را بریزید و باهم مخلوط کنید.
قطعات گوشت را به ترتیب در مخلوط آرد و فلفل و سپس تخم مرغ و مخلوط نان پنیر بغلطانید. آنها را روی سس گوجه بچینید و روی آنها را با سس گوجه باقی مانده بپوشانید. ظرف را به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر قرار دهید تا گوشت بپزد و غذا حاضر شود.

دیدگاهتان را بنویسید