طرز تهیه خورش انار دانه برای 6 نفر

مواد لازم جهت تهیه خورش انار دانه

مرغ کامل 1 عدد
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
پیاز خرد شده 2 عدد
سیر رنده شده 4 حبه
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
رب انار 4 قاشق غذاخوری
آب انار 2 لیوان
دانه انار مقداری
گشنیز تازه و خرد شده 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 1 یا 2 قاشق غذاخوری
روغن کمی
نمک و فلفل به میزان دلخواه

دستور پخت خورش انار دانه

طرز تهیه: ابتدا مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه برش بزنید و با نمک، فلفل و پاپریکا مزه دار کنید. روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانیکه روغن داغ شد مرغها را داخل قابلمه قرار دهید و به مدت 8 دقیقه در روغن سرخ کنید. سپس تکه های مرغ را خارج کنید و کنار بگذارید.

قابلمه ای را روی حرارت ملایم گذاشته و پیازها را با کمی روغن به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا زمانیکه پیازها نرم شوند. سپس سیر رنده شده،گشنیز خرد شده،دانه های انار نمک و فلفل را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید( می توانید کمی دانه انار برای تزئین و سرو غذا نگهدارید).

رب گوجه فرنگی، رب انار و آب انار را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود. زمانیکه مایع بجوش آمد مرغ ها را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغها به مدت 45 الی ا ساعت بپزند و خورش جا بیفتد. زمانیکه مرغ ها کاملا پختند و سس خورش غلیظ شد خورش آماده سرو است. خورش را با دانه های تازه انار تزئین کنید و همراه با برنج یا نان نوش جان کنید.

نکته : اگر اناری که استفاده می کنید خیلی ترش است می توانید 1 قاشق غذاخوری شکر به خورش اضافه کنید تا طعمی ملس داشته باشید.

دیدگاهتان را بنویسید