طرز تهیه خورش پیچاق قیمه ( اردبیل ) برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه خورش پیچاق قیمه ( اردبیل )

دستور پخت خورش پیچاق قیمه ( اردبیل )

خورش پیچاق قیمه
گوشت 300 گرم . خلال بادام 100 گرم . پیاز 2 عدد . رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری . تخم مرغ مقدار لازم . نمک.فلفل.دارچین مقدار لازم
طرز تهیه : پیازها را ریز خرد کنید سپس در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ، گوشت ها را بصورت نوارهای باریک خرد کنید سپس به پیازها اضافه نمائید ، کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد مقداری دارچین ، رب گوجه فرنگی ، ابلیمو و خلال بادام را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید سپس چند لیوان آب جوش اضافه کنید و با حرارت ملایم اجازه دهید خورش جا بیفتد.
در انتهای پخت نمک و فلفل را اندازه کنید ، وقتی خورش به روغن افتاد آن را در ظرف مناسب بریزید و روی آن چند تخم مرغ نیمرو کنید و قرار دهید سپس بهمراه برنج سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید