طرز تهیه دستور ویژه: سالاد بیکن دودی برای 2 نفر

مواد لازم جهت تهیه دستور ویژه: سالاد بیکن دودی

بیکن دودی 60 گرم
پنیر پارمسان 25 گرم
جوانه گندم 60 گرم
گوجه گیلاسی 8 عدد
شاهی 10-15 برگ
نان کروتان 1 تست بزرگ
کاهو فرانسوی چند برگ
روغن زیتون 20 گرم
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری

دستور پخت دستور ویژه: سالاد بیکن دودی

سالاد بیـکن از جمله سالاد هایی است که مانند سالاد سـزار در ترکیب آن از نان تست مزه دار شده استفاده مـی شود. اگر به سالاد های متنوع و سبک علاقه مندید، این غذا یکی از بهترین هاست.

طرز تهیه:
1. کاهو را شسته و خرد کنید. بیکن را خرد و در صورت تمایل در تابه، کمی برشته کنید.
2. برای درست کردن نان کروتان، نان تست را به مربع های کوچک برش بزنید و به آن روغن زیتون و پودر سیر زده و آن را در تابه و یا فر برشته کنید.
3. کاهــو خرد شده، گوجــه دو نیم شده، بیــکن خرد شده،جــوانه، شــاهی و نان کروتان را با هم در کاسه ریخته و روی آن پنیر و سس بریزید.
4. برای درست کردن سس 1 قاشق مربا خوری خردل رو با 4/1 فنجان روغن زیتون خوب مخلوط کنید و به آن یکی دو قاشق غذاخوری سرکه و4/1 فنجان خامه اضافه کنید سپس به سالاد اضافه کنید.

??? این غذا بعلاوه 2 غذای دیگر در یک باکس هیجان انگیز در محل شما! (فقط تهران)
سایت تازه پز: www.tazehpaz.com

دیدگاهتان را بنویسید