مواد لازم جهت تهیه دسر پودینگ وانیلی

شکر 1/2 پیمانه
شیر 2 و 1/4 پیمانه
نشاسته ذرت 2 قاشق
آرد 3 قاشق
تخم مرغ 1 عدد
کره 2 قاشق
وانیل 1/4 قاشق چایخوری

دستور پخت دسر پودینگ وانیلی

طرز تهیه: نشاسته و آرد و نصف شکر را داخل تابه ریخته و شیر را کم کم به آن اضافه نموده و هم بزنید، تا یکدست شود. سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا کف کند و فرم بگیرد. در یک ظرف جداگانه، زرده تخم مرغ و وانیل را با هم زن برقی بزنید تا کرم رنگ شود. نصف شکر را روی تخم مرغ بریزید و هم بزنید.
مخلوط شیر و نشاسته و آرد را روی حرارت بگذارید و مدام هم بزنید تا کمی غلیظ شود. مخلوط سفیده و زرده تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
مقداری از مخلوط شیر و نشاسته را روی تخم مرغ بریزید و مخلوط کنید. سپس آن را در شیر جوشبریزید وچند دقیقه روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. حال کره را اضافه کنید.
پودینگ را در ظرف مورد نظر بریزید و در یخجال قرار دهید تا خنک شود.
نکته: برای جایگزین کردن نشاسته ذرت می توانید از نشاسته گندم استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *