طرز تهیه ران مرغ سوخاری کبابی برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه ران مرغ سوخاری کبابی

دستور پخت ران مرغ سوخاری کبابی

مرغ سوخاری کبابی
ران مرغ 8 عدد . سیر 2 حبه . سس خردل 1/4 لیوان . سس مایونز 1/4 لیوان
آرد سوخاری 1 لیوان . جعفری ریز خرد شده 1 قاشق غذاخوری . نمک و فلفل سیاه مقدار لازم
طرز تهیه : ران های مرغ را 1 دقیقه داخل آب بسیار سرد قرار دهید سپس با دستمال کاغذی خشک کنید ، روی ران مرغ ها نمک و فلفل بپاشید و کناری قرار دهید ؛ سس خردل ، سس مایونز ، سیر رنده شده ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید.
آرد سوخاری را با جعفری خرد شده مخلوط کنید ، ران های مرغ را داخل سس بزنید تا تمام قسمت های ران به سس آغشته شود سپس داخل آرد سوخاری بغلطانید.
ران های مرغ را درون سینی بگذارید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 1 ساعت قرار دهید تا مرغ ها کباب شوند و روی مرغ ها طلایی شود ( میتوانید پس از پخت 2 دقیقه بخش بالایی فر را روشن کنید تا سطح مرغ ها برشته تر شود ) ، ران مرغ های سوخاری را همراه با لیمو ترش ، سالاد و میتوانید سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید