طرز تهیه ران مرغ کاراملی برای 8 نفر

مواد لازم جهت تهیه ران مرغ کاراملی

ران مرغ 450 گرم
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سس سویا 1/2 فنجان
سس کچاپ 1 و 2/3 قاشق غذاخوری
عسل 3/4 فنجان
سیر رنده یا خرد شده 2-3 حبه
نمک و فلفل به میزان دلخواه

دستور پخت ران مرغ کاراملی

ران مرغ کاراملی غذایی خوشمزه و مقوی است و بچه ها عاشق آن خواهند شد. این غذا دستور پختی بسیار آسان دارد، تنها لازم است سس را آماده کنید روی مرغ بریزید. با این دستور پخت براحتی و در زمانی کوتاه می توانید مرغی مجلسی و خوش طعم داشته باشید.

طرز تهیه: فر را روی دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. ران های مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس آن ها را داخل سینی فر یا ظرف پیرکس قرار دهید.

روغن، سس سویا، کچاپ، عسل، سیر، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب با هم ترکیب کنید. سپس سس را روی مرغ ها بریزید.

سینی فر را داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید. مرغها را به مدت 1 ساعت بپزید. زمانی که مرغ ها کاملا پختند و سس کاراملی و غلیظ شد یعنی غذا آماده است.

سینی فر را خارج کنید. ران های مرغ را به همراه سس خوش طعم کاراملی داخل ظرف مناسب قرار دهید و سرو کنید.

نکته: این غذا را با بال مرغ نیز می توانید درست کنید.

دیدگاهتان را بنویسید