طرز تهیه رولت تخم مرغ و اسفناج برای 2 نفر

مواد لازم جهت تهیه رولت تخم مرغ و اسفناج

تخم مرغ 5 عدد
آرد 5 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا 1/2 لیوان
اسفناج و نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت رولت تخم مرغ و اسفناج

طرز تهیه : تخم مرغ ها را داخل کاسه ای بشکنید و هم بزنید. سپس آرد ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید تا یکدست شود.
داخل سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و مایه را داخل قالب بریزید. اسفناج ها را ریز خرد کنید سپس روی مواد بریزید و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید تا تخم مرغ ها ببندد.
پس از اینکه تخم مرغ بسته شد قالب را از فر خارج کنید و پنیر پیتزای رنده شده را روی رولت داغ بریزید ، با کمک کاغذ رولت را رول کنید سپس برش بزنید و داخل بشقاب سرو نمایید.
نکته : میتوانید به جای اسفناج از گوشت چرخ کرده ، گوجه خرد شده ، قارچ و استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید