طرز تهیه رولت مرغ و قارچ مخصوص برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه رولت مرغ و قارچ مخصوص

دستور پخت رولت مرغ و قارچ مخصوص

رولت مرغ و قارچ مخصوص
سینه مرغ کامل 4 عدد . کشمش پلویی 1/2 لیوان . قارچ 500 گرم . پیاز 1 عدد . سیر 2 حبه
کره 2 قاشق غذاخوری . پودر آویشن 1 قاشق چایخوری . زرده تخم مرغ 2 عدد . نمک و فلفل مقدار لازم
آرد 2 لیوان . روغن 2 قاشق غذاخوری . شیر یا آب 1/2 لیوان . نمک 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه : سینه های مرغ را بکوبید تا نرم و پهن شوند ( مانند شنیسل مرغ ) ، پس از اینکه سینه های مرغ را کوبیدید روی سطحی پهن کنید و روی آن پودر آویشن ، نمک و فلفل بپاشید و کشمش ها را در مرکز سینه های کوبیده شده قرار دهید.
سینه های مرغ را از اطراف جمع کنید تا همانند رولت شوند سپس با خلال های چوبی به هم متصل کنید و روی ان مقداری پودر آویشن ، نمک و فلفل بپاشید ؛ داخل قابلمه مقداری روغن بریزید و رولت مرغ را داخل روغن تفت دهید تا طلایی شود سپس رولت را داخل فویل المینیومی بپیچید و داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا کباب شود.
در مدتی که مرغ کباب میشود میتوانید مایه قارچ را اماه کنید ، برای تهیه مایه قارچ ابتدا پیاز و سیرها را خرد کنید و در کره تفت دهید تا نرم شوند سپس قارچ های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا قارچ ها سرخ شوند ، نمک و فلفل بزنید و از روی حرارت بردارید سپس با میکسر مواد را پوره کنید.
برای تهیه خمیر آرد ، نمک و روغن را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس شیر یا آب را کم کم اضافه کنید و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید که به دست نچسبد ، خمیر را داخل کاسه ای بگذارید و روی ان را بپوشانید و حدود 30 دقیقه استراحت دهید.
پس از استراحت خمیر را به 2 قسمت تقسیم کنید ، یک قسمت از خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید باز کنید و رولت مرغ کباب شده را در مرکز ان قرار دهید و اطراف رولت مرغ را با مایه قارچ پوشش دهید ؛ زرده های تخم مرغ را داخل کاسه ای بریزید و بزنید سپس روی سطح خمیر مقداری زرده تخم مرغ بمالید.
خمیر دوم را با وردنه پهن کنید و روی رولت را کامل با خمیر پوشش دهید ، لبه های خمیر را با زرده تخم مرغ به هم بچسبانید و روی سطح خمیر را با چنگال چندین سوراخ ایجاد کنید سپس با زرده تخم مرغ تمام سطح خمیر را کامل پوشش دهید.
رولت را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 40 – 60 دقیقه قرار دهید تا روی نان رولت طلایی شود ( دمای فرها متفاوت است و باید نان را زیر نظر داشته باشید ) ، پس از پخت رولت را از فر خارج کنید و 15 دقیقه اجازه دهید رولت خنک شود سپس برش بزنید و بهمراه سس دلخواه سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید