مواد لازم جهت تهیه رول کالباس و خیارشور
دستور پخت رول کالباس و خیارشور
رول کالباس و خیارشور
خیار شور . کالباس گوشت 90% . پنیر خامه ای
طرز تهیه: برشهای کالباس را پهن کرده و با قاشق پنیر خامه ای را بر دارید و روی آنها پخش کنید. میزان پنیر روی رولها به میزان علاقه ی شما بستگی دارد اما هرقدر بیشتر باشد، طعم مطلوب تری دارد.
سر و دم خیار شورها را ببرید و آنها را در وسط برشهای کالباس قرار دهید.
کالباسها را بپیچید و با کارد هر رول را به دو تکه تقسیم کنید. به کمک خلال چوبی آنها را بهم نگه دارید.
رولهای کالباس را میتوانید به همراه غذای اصلی میل کنید.