مواد لازم جهت تهیه رول کالباس و خیارشور

دستور پخت رول کالباس و خیارشور

رول کالباس و خیارشور
خیار شور . کالباس گوشت 90% . پنیر خامه ای
طرز تهیه: برشهای کالباس را پهن کرده و با قاشق پنیر خامه ای را بر دارید و روی آنها پخش کنید. میزان پنیر روی رولها به میزان علاقه ی شما بستگی دارد اما هرقدر بیشتر باشد، طعم مطلوب تری دارد.
سر و دم خیار شورها را ببرید و آنها را در وسط برشهای کالباس قرار دهید.
کالباسها را بپیچید و با کارد هر رول را به دو تکه تقسیم کنید. به کمک خلال چوبی آنها را بهم نگه دارید.
رولهای کالباس را میتوانید به همراه غذای اصلی میل کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *