مواد لازم جهت تهیه سالاد اسفناج مکزیکی | لذیذترین ترکیب آووکادو و اسفناج
روغن زیتون 1 قاشق
اسفناج خرد شده 1 کاسه
لوبیا قرمز پخته شده بدون آب 1 لیوان
کنسرو ذرت 1 عدد
فلفل دلمه ای خرد شده 1 عدد
آووکادو خرد شده 1 عدد
پودر سیر ، نمک، فلفل، سس تند به میزان دلخواه
دستور پخت سالاد اسفناج مکزیکی | لذیذترین ترکیب آووکادو و اسفناج
طرز تهیه: روغن زیتون را در تابه بریزید و هنگامیکه کمی گرم شد، اسفناج ها را درون آب بریزید و تا جایی که تیره رنگ و پلاسیده شوند آنها را بپزید. سپس اسفناج ها را به همراه بقیه مواد در کاسه سالادتان بریزید و در نهایت با سس تند نوش جان کنید!