مواد لازم جهت تهیه سالاد بروکلی پنیری | سالاد مخصوص با ژامبون

ژامبون گوشت خرد شده 5 ورق
بروکلی خرد شده 2 عدد
پنیر چدار رنده شده 1 لیوان
شکر 1/8 لیوان
پیاز قرمز کوچک خرد شده 1 عدد
سرکه بالزامیک 1/4 لیوان
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
سس مایونز 2/3 لیوان
آب لیموی تازه 1 قاشق مرباخوری

دستور پخت سالاد بروکلی پنیری | سالاد مخصوص با ژامبون

طرز تهیه: تکه های ژامبون گوشت را درون تابه بریزید و با 1 قاشق روغن کمی تفت دهید. در یک کاسه سالاد بزرگ ژامبون، پنیر، بروکلی و پیاز قرمز را باهم مخلوط کنید.
برای تهیه سس این سالاد سرکه، شکر، نمک، فلفل، مایونز و آبلیمو را باهم خوب مخلوط کنید و سپس روی مواد بریزید. سالاد را در یخچال قرار دهید تا خنک شود و سپس سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *