مواد لازم جهت تهیه سالاد ذرت و لوبیا قرمز
لوبیا قرمز پخته شده یا کنسرو لوبیا 1لیوان یا قوطی
کنسرو ذرت 1قوطی
گشنیز تازه و خورد شده 3 قاشق
فلفل دلمه ای قرمز و سبز نصف عدد
روغن زیتون 2قاشق
سرکه بالزامیک 1/4 لیوان
شکر، نمک، زیره، پودر فلفل سیاه و آبلیمو به میزان دلخواه
دستور پخت سالاد ذرت و لوبیا قرمز
طرز تهیه: برای تهیه ی سس این سالاد، در یک ظرف یا کاسه ی کوچک، روغن زیتون، سرکه ی بالزامیک، شکر، نمک، فلفل، زیره، و مقادیر کمی آب لیمو ترش بریزید و خوب مخلوط کنید.
در ظرف سالاد لوبیا های پخته شده، ذرت، فلفل های دلمه ای و گشنیز را ریخته و مخلوط کنید. سپس سسی که تهیه کرده اید را روی آن بریزید.