مواد لازم جهت تهیه سالاد سیب زمینی آلمانی | آموزش سالاد بدون مایونز

سیب زمینی متوسط 4 عدد
ژامبون 4 ورق
آرد 1 قاشق
شکر سفید 2 قاشق
سرکه سفید 1/4 لیوان
پیازچه خرد شده نصف لیوان
آب 1/3 لیوان
نمک و فلفل به میزان دلخواه

دستور پخت سالاد سیب زمینی آلمانی | آموزش سالاد بدون مایونز

طرز تهیه: سیب زمینی ها را در یک قابلمه پر از آب جوش بجوشانید تا کاملا پخته شده اما له نشوند. سپس می توانید آنها را با پوست و یا بدون پوست با کارد خرد کنید.
ژامبون ها را نیز خرد کنید و درون یک تابه کمی سرخ کنید. سپس آنها را از درون تابه بردارید و در گوشه ای قرار دهید. در روغن باقی مانده آرد، شکر، آب و سرکه را بریزید و خوب هم بزنید تا مایع غلیظ شود.
سیب زمینی، ژامبون و پیازچه را به محتویات تابه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در مرحله نهایی به میزان دلخواه نمک، فلفل و یا هر نوع سبزی معطر روی مواد بریزید و سالاد را به صورت گرم یا سرد سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *