طرز تهیه سالاد عدس مغذی برای 8 نفر

مواد لازم جهت تهیه سالاد عدس مغذی

کلم بروکلی تازه 200 گرم
نخود فرنگی 100 گرم
لیمو ترش 1 عدد
لیمو 1 عدد
زنجبیل رنده شده 1/2 قاشق چایخوری
سیر 1 حبه درشت
برگه فلفل قرمز له شده 1 و 1/2 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
روغن کنجد 1 قاشق سوپخوری
پیاز قرمز یک نصف
مغز بادام 100 گرم
عدس نیم پز 250 گرم
جوانه 1 مشت
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

دستور پخت سالاد عدس مغذی

این سالاد از غذاهای بسیار مغذی است. اگر عدس نیم پز پیدا نکردید، نیم پیمانه (120 گرم) عدس خشک را در مقدار کافی آب حدود 20 دقیقه بجوشانید تا زمانی که ترد شود.
طرز تهیه: یک قابلمه ی آب و نمک را به جوش بیاورید. بروکلی ها را قطعه قطعه کنید و نخود فرنگی ها را در صورت تمایل نصف کنید. بروکلی را به قابلمه بیفزایید، بگذارید آب دوباره به جوش بیاید و 2 دقیقه آنها را بجوشانید. نخود فرنگی ها را به آن افزوده و 1 تا 2 دقیقه ی دیگر بجوشانید تا سبزیجات نرم و به رنگ سبز بسیار روشن شوند. آب آنها را گرفته و در یک کاسه آب سرد غوطه ور کنید، این آب را چند بار عوض کنید تا به سرعت خنک شوند. این کار کمک می کند تا ظاهر سالاد شاداب و سبز باقی بماند. آن را آبکش کرده و آب اضافی را به آرامی با حوله های کاغذی خشک کنید.
آب لیموترش و نیمی از لیمو را بگیرید، عصاره ی آن را در کاسه ی بزرگی بریزید. زنجبیل را به اندازه ی نصف قاشق چایخوری رنده کرده و همراه با برگه های فلفل قرمز، شکر و روغن کنجد به کاسه بیفزایید. پیاز را نازک خلال کنید آن را به کاسه افزوده و همه چیز را با هم مخلوط کنید. بادام را درشت خرد کنید.
عدس را به ظرف مخصوص اضافه کرده و سبزیجات نیم پز را روی آن بریزید. مزه ی آن را با نمک و فلفل میزان کنید. بادام های خرد شده و جوانه ها را روی سالاد ریخته و سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید