طرز تهیه سالاد فتوش همراه با لبنه برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه سالاد فتوش همراه با لبنه

ماست یونانی ساده 2 پیمانه ی سرپر یا 500 گرم
نان تورتیلا 4 عدد کوچک یا 3 عدد بزرگ
لبوی خام 2 تا 3 عدد
کاهوی سالادی 1/2 عدد
پیازچه 1 دسته
گوجه ی گیلاسی 200 گرم
خیار 1 عدد
جعفری تازه 1 دسته
سیر 1 حبه
لیمو 1 عدد
روغن زیتون 3 قاشق سوپخوری
عسل 1 قاشق چایخوری
نعنا خشک 1 قاشق چایخوری سرپر
سماق 1 قاشق چایخوری سر پر
نمک و فلفل سیاه

دستور پخت سالاد فتوش همراه با لبنه

فتوش یک سالاد لبنانی است که معمولا با نان پیتای تُست شده تهیه می شود. می توانید از تورتیلا استفاده کنید زیرا وقتی حرارت می بیند بسیار ترد و خوش طعم می شود اما پیتا هم جایگزین مناسبی است. لبنه یک ماست بسیار غلیظ است که واقعا با این سالاد جور در میاید.
طرز تهیه: فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. ابتدا لبنه را آماده کنید. ماست را در صافی ریخته و در یک کاسه صاف کنید، آن را با کیسه فریزر بپوشانید سپس اجازه دهید 30 دقیقه به حال خود بماند البته بهتر است یک شب بماند. این کار باعث می شود آب ماست جدا شود.
تورتیلا را به شکل مثلث های کوچکی برش زده و آن ها را روی یک سینی بزرگ فر پهن کنید. تورتیلا ها را در فر به مدت 10 تا 12 دقیقه تُست کنید تا زمانی که طلایی و ترد شوند. طی این زمان باید آنها را کمی حرکت دهید تا مطمئن شوید که همگی خوب برشته و قهوه ای شده اند. ابتدا بگذارید کاملا خنک شود سپس آن را در یک کیسه پلاستیکی زیپ دار بریزید و سر آن را کاملا ببندید. می توانید کار خشک کردن آنها را از قبل نیز انجام دهید.
لبوها را رنده درشت یا خلال کنید. بهتر است هنگام این کار دستکش پلاستیکی به دست کنید تا رنگ آن به دستتان نگیرد. آن را در یک کاسه ی بزرگ بریزید. کاهو و پیازچه را ریز کرده و گوجه ها را نصف کنید. خیار را از طول به دو نیم کنید سپس توسط قاشق دانه های آن را در بیاورید و آن را به شکل هلال ورق ورق کنید. آن را روی لبو ها ریخته، روی کاسه را با کیسه فریز بپوشانید و در یخچال قرار دهید.
سس را تهیه کنید. سیر را له کرده و آبِ لیمو را بگیرید. آن را با سیر، روغن، عسل، نعنا خشک، سماق و نمک و فلفل مخلوط کنید. کمی نان و کاهو را در آن بریزید و بچشید. مزه یا شیرینی آن را در صورت نیاز میزان کنید. بلافاصله پیش از آماده شدن برای پیک نیک سس را روی سالاد بریزید-سس به درون لبوها نفوذ خواهد کرد.
ماست چکیده را درون ظرفی ریخته و با نمک و فلفل مزه دار کنید. آب آن را دور بریزید. هنگامی که آماده ی سرو شدید، تورتیلاهای چیپسی شده را روی سالاد ریخته. سالاد را با مقداری لبنه سرو کنید.
نکته: لبنه نام دیگر ماست چکیده است که گاهی آن را پنیر نرم خانگی نیز می گویند، یعنی هنگامی که آب آن جدا شود، ماست بافت خامه ای یا غلیظ پیدا می کند. می توانید لبنه را به عنوان یک سس استفاده کنید؛ و هر نوع سبزی دلخواه، کمی آب لیمو و مقداری روغن زیتون را نیز با آن مخلوط کنید.

دیدگاهتان را بنویسید