طرز تهیه سالاد ماکارونی ۲۰ دقیقه‌ای برای 6 نفر

مواد لازم جهت تهیه سالاد ماکارونی ۲۰ دقیقه‌ای

ماکارونی پاپیونی 450 گرم
سرکه 1/4 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سس رنچ 1/2 پیمانه
کالباس بیکین خرد شده 200 گرم
گوجه بزرگ 2 عدد
کاهو سالادی 10 برگ
پیاز قرمز کوچک 1‌ عدد
نمک و فلفل به مقدار کافی

دستور پخت سالاد ماکارونی ۲۰ دقیقه‌ای

سالاد ماکارونی ۲۰ دقیقه‌ای

همه ما با سالاد ماکارونی آشنا هستیم. این سالاد خوشمزه و سیرکننده را به شکل‌های مختلفی می‌توان تهیه کرد. در این سالاد ماکارونی از کالباس بیکن، کاهو پیاز استفاده شده است. سس رنچ هم که از محبوب‌ترین و پر فروش‌ترین سس‌ها در آمریکاست طعم بسیار خوبی به این سالاد می‌دهد. این سالاد را می‌توانید به عنوان یک وعده غذایی کامل استفاده کنید چون حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات و پروتئین است.

طرز تهیه: قابلمه بزرگی را پر از آب کنید و بگذارید به جوش بیاید. پاستا را داخل آن بریزید و حدود ۱۰ دقیقه بپزید تا به حالت آل دانته برسد (کمی قبل از پخته شدن و نرم شدن کامل). سپس پاستا را آبکش کنید و روی آن آب سرد بگیرید تا خنک شود.

تا آب به جوش می‌آید، تابه‌ای را با اندکی روغن روی شعله متوسط داغ کنید و کالباس‌های بیکن خرد شده را در آن تفت بدهید تا زمانی که ترد شوند. سپس تکه‌های کالباس را روی دستمال حوله‌ای بریزید و روغن آن را بگیرید.

وقتی پاستا خنک شد آن را داخل ظرف بزرگی که برای سرو انتخاب کرده‌اید بریزید. در ظرف دیگری سس رنچ، سرکه و روغن زیتون را با کمی نمک و فلفل به خوبی مخلوط کنید تا سس سالاد شما آماده شود. سس را روی پاستا بریزید و مخلوط کنید تا به همه جا برسد.

کاهو، گوجه و پیاز را خرد کنید و همه را همراه با کالباس‌های سرخ‌شده به پاستا اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید. تا زمان سرو، سالاد ماکارونی را در یخچال نگهداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید