طرز تهیه سالاد هندوانه و پنیر برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه سالاد هندوانه و پنیر

هندوانه به مقدار لازم
پنیر به مقدار لازم
نعنا به مقدار لازم
نان به مقدار لازم

دستور پخت سالاد هندوانه و پنیر

طرز تهیه : هندوانه را به صورت گرد قالب بزنید یا با چاقو به تکه های مکعبی برش بزنید و داخل کاسه ای بریزید. مقدار کمی نعنا روی هندوانه ها بریزید، سپس با تکه های پنیر خرد شده تزیین کنید.
این سالاد تابستانی خوشمزه را با نان تازه سرو کنید ( استفاده از نعنا سلیقه ای میباشد ).

دیدگاهتان را بنویسید