طرز تهیه سالاد کاپریس | سس بالزامیک و پنیر موتزارلا برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه سالاد کاپریس | سس بالزامیک و پنیر موتزارلا

سرکه بالزامیک نصف لیوان
عسل 1/4 لیوان
گوجه فرنگی بزرگ 3 عدد
پنیر موتزارلا 500 گرم
نمک 1/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری
برگ ریحان تازه 1 لیوان
روغن زیتون 1/4 لیوان

دستور پخت سالاد کاپریس | سس بالزامیک و پنیر موتزارلا

طرز تهیه: سرکه بالزامیک و عسل را در یک شیر جوش با حرارت بالا گرم کنید و خوب هم بزنید تا بجوشد و عسل خوب در سرکه حل شود. به محض اینکه مقدار مخلوط سرکه و عسل 1/3 مقدار اولیه شد، آن را از روی حرارت بردارید و در گوشه ای قرار دهید تا خنک شوند.
گوجه ها را بشوئید و از عرض خرد کنید، پنیر های موتزارلا را هم به همین صورت ببرید. پنیر و گوجه فرنگی را به صورت یکی در میان در بشقاب بچینید و نمک و فلفل را روی آنها بریزید. ریحان را روی سالاد پخش کنید و از سس بالزامیکی که درست کرده اید روی سالاد بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید