مواد لازم جهت تهیه سالاد کلم و فلفل دلمه ای
کلم سفید 1 عدد کوچک
فلفل دلمه ای 1 عدد
پیازچه خرد شده 1/2 لیوان
کلم بروکلی خرد شده 1/2 لیوان
سس مخصوص سالاد
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
شکر 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری
جعفری مقدار لازم
نمک مقدار لازم
دستور پخت سالاد کلم و فلفل دلمه ای
طرز تهیه : کلم ها را به صورت باریک و رشته ای خرد کنید. فلفل دلمه ای را نیز بصورت خلالی و باریک خرد کنید و بهمراه کلم بروکلی خرد شده و پیازچه خرد شده داخل کاسه ای بریزید.
روغن را با مقداری جعفری خرد شده ، مقداری نمک ، آبلیمو ، سس مایونز ، شکر و پودر سیر خوب مخلوط کنید تا سس یکدست شود. سپس سس را به سالاد اضافه و مخلوط نمایید.
نکته ها : برای تازه ماندن سالاد پس از آماده سازی روی ظرف سالاد را با نایلون بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید. همچنین سس سالاد را چند دقیقه پیش از سرو سالاد اضافه کنید تا سالاد تازه بماند.