مواد لازم جهت تهیه سس آلفردو | سس خامه ای پنه و پاستا
دستور پخت سس آلفردو | سس خامه ای پنه و پاستا
سس آلفردو
کره 1/4 فنجان . خامه پر چرب 1 فنجان . سیر رنده شده 1 حبه
پنیر پارمزان رنده شده 1 و 1/2 فنجان . جعفری خرد شده 1/4 فنجان
سس آلفردو در غذاهای ایتالیایی بسیار مورد مصرف قرار می گیرد و با پاستا و پنه بسیار لذیذ و خوشمزه می شود.
طرز تهیه: کره را در یک شیر جوش کوچک ذوب کنید. خامه را اضافه کنید و 5 دقیقه آن را هم بزنید. سیر رنده شده و پنیر پارمزان را اضافه کنید و به هم زدن روی حرارت بسیار ملایم ادامه دهید. در نهایت جعفری خرد شده را اضافه کنید.