مواد لازم جهت تهیه سس جعفری

دستور پخت سس جعفری

سس جعفری
کره 50 گرم . شیر 2 لیوان . آرد 4 قاشق غذاخوری . جعفری خرد شده 4 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : کره را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید ، پس از اینکه کره ذوب شد آرد را اضافه و مخلوط کنید تا رنگ آرد طلایی شود ( دقت کنید آرد نسوزد ).
قابلمه را از روی حرارت بردارید و شیر را کم کم به مخلوط آرد و کره اضافه و مخلوط کنید ، پس از اینکه شیر به خوبی مخلوط شد قابلمه را مجدد روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا سس به جوش آید.
پس از اینکه سس به جوش آمد حرارت را کم کنید و چند دقیقه با حرارت ملایم هم بزنید تا سس غلیظ شود ، پس از غلیظ شدن سس نمک ، فلفل و جعفری خرد شده را به سس اضافه کنید و از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
نکته ها : این سس را میتوانید با انواع غذاهای تهیه شده با گوشت ، مرغ ، ماهی و سرو کنید ، در صورت تمایل برای طعم و مزه ای قوی تر میتوانید 50 گرم پنیر پارمزان رنده شده را همزمان با جعفری به سس اضافه کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *