مواد لازم جهت تهیه سس شوفروا مخصوص ماهی
آرد 50 گرم
کره 75 گرم
آبگوشت 1 و 1/2 لیتر
ژلاتین 2 ورق
خامه 150 گرم
نمک و فلفل
دستور پخت سس شوفروا مخصوص ماهی
طرز تهیه: آرد و کره را روی حرارت ملایم سرخ کنید تا آرد طلائی رنگ شود. 1/2 لیتر از آبگوشت را به تدریج اضافه کنید و مرتب بهم بزنید تا سس نرم و لطیف شود. کمی نمک و فلفل اضافه کنید. سس را به ظرف لعابی انتقال دهید.
باقی مانده آبگوشت را کمی گرم کنید. ژلاتین را خرد کرده و در کمی آب جوش حل کنید. آب گوشت را با ژلاتین حل شده مخلوط کنید.
ظرف لعابی حاوی ماده اولیه سس را روی حرارت ملایم قرار دهید و مخلوط ژلاتینی را کم کم داخل آن بریزید تا غلیظ شود. سپس سس را از روی حرارت بردارید و خامه را کم کم داخل سس اضافه کنید. نمک و فلفل را به میزان دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید تا سس سرد و کمی بسته شود.