مواد لازم جهت تهیه سوفله شکلاتی مکزیکی
کره 2 قاشق سوپخوری
خاک قند 60 گرم
شکلات نیمه شیرین (ساده) 105 گرم
شکر گرانوله 2 قاشق سوپخوری
شیر 3 قاشق سوپخوری
پودر دارچین 1/4 قاشق چایخوری
عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
زرده ی تخم مرغ 2 عدد
سفیده ی تخم مرغ 3 عدد
بادام زمینی برشته و خردشده 60 گرم
کاستارد (اختیاری) جهت سرو
دستور پخت سوفله شکلاتی مکزیکی
طرز تهیه: فر را از قبل تا دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. چهار قالب سوفله با قطر 7.5 و عمق 4.5 سانتی متری را با کره چرب کنید و نیمی از شکر شیرینی پزی را در آنها بپاشید.
شکلات را به صورت بن ماری (تماس پیدا نکند) ذوب کنید و با یک قاشق سوپخوری شکر، شیر، دارچین و وانیل مخلوط کنید. آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید به آرامی سرد شود. زرده های تخم مرغ را بیفزایید و به خوبی مخلوط کنید.
در کاسه ی دیگری سفیده های تخم مرغ را با بقیه شکر گرانوله بزنید تا زمانی که نرم شوند. آن را با مخلوط شکلات هم بزنید و بادام خرد شده را نیز کم کم به آن اضافه کنید.
قالب ها را تا یک سانتی متری لبه پر کنید، فضای کافی برای پف کردن سوفله بگذارید. آن را به مدت 10 دقیقه بپزید یا تا زمانی که سفت شود در حالیکه مرکز آن همچنان نرم باشد.
جهت سرو، با چرخاندن یک چاقوی تیز گرداگرد دیواره های قالب سوفله را از قالب در بیاورید و سپس آن روی یک بشقاب را واژگون کنید. با بقیه شکر شیرینی پزی روی هر سوفله را تزئین کنید. در صورت تمایل آن را با کاستارد میل کنید.