مواد لازم جهت تهیه سوپ سبزیجات

هويج 2 عدد
سيب زميني 2 عدد
آب مرغ 6 لیوان
گوجه فرنگی 4 عدد
دانه ذرت 1 لیوان
رشته سوپ 150 گرم
جعفری 1/2 لیوان
گشنیز 1/2 لیوان

دستور پخت سوپ سبزیجات

طرز تهیه : ابتدا هویج های نگینی خرد شده و دانه های ذرت را در آب مرغ در حال جوشیدن بریزید و پس از ۱۵ دقیقه سیب زمینی خرد شده را نیز اضافه کنید ( میتوانید از عصاره مرغ حل شده در 4 لیوان آب استفاده کنید ).
گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و بصورت ریز و یک دست خرد کنید و در مقداری روغن سرخ نمائید؛ پس از اینکه کاملا سرخ شد به مواد اضافه کنید. پس از اینکه مواد جوشید حرارت را ملایم کنید تا کم کم سوپ شما جا بیفتد.
وقتی سوپ تقریبا پخته شد رشته ها را کم کم به مواد اضافه کرده و به ارامی مخلوط کنید. اما مراقب باشید که رشته ها خرد نشوند ، این کار را تقریبا 15 دقیقه مانده به اتمام مرحله پخت سوپ انجام دهید. وقتی رشته ها کمی نرم شدند نصف پیمانه جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کنید و به هم بزنید.
وقتی سوپ حاضر شد مقدار نمک و فلفل را اندازه کنید. سپس آبلیمو به سوپ اضافه کرده و پس از 2 دقیقه سوپ را از روی حرارت بردارید و در ظرفی مناسب سرو نمائید. مقدار باقی مانده جعفری و گشنیز را برای تزئین بهمراه کمی ماست رقیق شده روی سوپ بریزید.
نکته ها : در صورتی که به جای گوجه فرنگی از رب گوجه استفاده میکنید 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را در مقدار کمی روغن سرخ کرده و به مواد اضافه کنید. غلظت سوپ بستگی به ذائقه شما دارد ، در صورت تمایل میتوانید در سوپ از مقداری مرغ استفاده کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *