طرز تهیه سوپ قارچ و نودل خامه ای برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه سوپ قارچ و نودل خامه ای

تره فرنگی یا پیازچه 2 عدد
قارچ 200 گرم
نودل 300 گرم
شوید 2 قاشق غذاخوری
خامه 1 لیوان
آب مرغ 1 لیوان
سیر 3 حبه
پنیر پارمزان برای تزیین
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت سوپ قارچ و نودل خامه ای

طرز تهیه : داخل ماهیتابه چند قاشق روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس تره فرنگی یا پیازچه خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شود.
قارچ ها را درشت خرد کنید. سپس قارچ و سیر خرد شده را به تره فرنگی ها اضافه نمایید. با حرارت متوسط تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند و آب غذا کشیده شود.
پس از اینکه آب قارچ ها کشیده شد آب مرغ ، خامه ، شوید ، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا سوپ به جوش بیاید ، حرارت را کم کنید و نودل را با دست خرد کنید و داخل سوپ بریزید. سپس اجازه دهید سوپ کمی بجوشد و غلیظ شود. سوپ را در ظرف بکشید و با پنیر پارمزان رنده شده تزیین و سرو کنید.
نکته ها : میتوانید داخل سوپ از مرغ پخته ریش ریش شده هم استفاده کنید ، به جای نودل هم میتوانید از پاستا یا ماکارونی فرمی استفاده کنید.

دیدگاهتان را بنویسید