طرز تهیه سوپ پیازچه و قارچ برای 3 نفر

مواد لازم جهت تهیه سوپ پیازچه و قارچ

هویج متوسط 1 عدد
جعفری خرد شده 1 پیمانه
لیمو ترش تازه، آب نارنج یا آبغوره 2 قاشق
بلغور جو یا جو پرک 1 پیمانه (به دلخواه)
قارچ 8 عدد
تره فرنگی یا پیازچه خرد شده 2 پیمانه
روغن کنجد به میزان لازم
نمک، زردچوبه، فلفل، زنجبیل به میزان لازم

دستور پخت سوپ پیازچه و قارچ

طرز تهیه: بلغور جو یا جو پرک را از قبل خیس کنید. قارچ ها را بشوئید و آبکشی کنید و آنها را به صورت دو الی سه سانتی خرد کنید. هویج را نیز بشوئید و رنده کنید.

بلغور جو را همراه با آب و کمی زردچوبه و نمک در یک قابلمه کوچک بپزید. مدتی که از پخت آن گذشت، هویج و جعفری خرد شده را به آن بیفزایید و اجازه دهید تا با بلغور بجوشد و کمی بپزد.

یک تابه متوسط انتخاب کنید و اندازه بند انگشت کره درون آن بریزید تا ذوب شود و کف کند. تره فرنگی یا پیازچه را کمی در آن تفت دهید و سپس قارچ را به آن اضافه کرده و چند دقیقه حرارت و تفت دهید تا مواد باهم ترکیب شوند. محتویات تابه را به مواد قبلی اضافه کرده و اجازه دهید غذا با حرارت ملایم پخته تا آماده شود.

هنگامی که غذا آماده برای سرو است، می توانید کمی آبغوره و یا آب لیموترش تازه اضافه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید