مواد لازم جهت تهیه سوپ گوجه فرنگی

گوجه فرنگی 1 کیلوگرم
سیب زمینی 1 عدد
برنج 1/3 لیوان
پیاز 1 عدد
هویج 1 عدد
کرفس ریز خرد شده 1/2 لیوان
نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت سوپ گوجه فرنگی

طرز تهیه : چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. سپس گوجه فرنگی ها را اضافه کنید ، 15 دقیقه اجازه دهید گوجه فرنگی ها نرم شوند؛ سپس گوجه فرنگی ها را داخل آب سرد بریزید و پوست بکنید. گوشت گوجه فرنگی را داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شود.
هویج و سیب زمینی و پیاز را پوست بکنید و ریز خرد یا رنده کنید.سپس بهمراه کرفس خرد شده و برنج و چند لیوان آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا سبزیجات و برنج بپزند.
پس از اینکه سبزیجات نرم شدند گوجه های میکس شده را اضافه کنید. در صورتی که آب سوپ کم شده است مقداری آب جوش اضافه کنید.
نمک و فلفل را اندازه کنید. در قابلمه را بگذارید و با حرارت ملایم اجازه دهید سوپ جا بیفتد و غلیظ شود ؛ پس از اینکه سوپ آماده شد در ظرف بکشید و با روغن زیتون و جعفری خرد شده تزیین و سرو کنید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *