مواد لازم جهت تهیه سیب کاراملی شکلاتی

دستور پخت سیب کاراملی شکلاتی

سیب کاراملی شکلات
سیب 10 عدد . شکر 200 گرم . خامه یا شیر پر چرب 1 لیوان . کره 6 قاشق غذاخوری
طرز تهیه : سیب ها را بشوئید و خشک کنید و دم انها را جدا کنید ، جایی که دم سیب را خارج کردید یک تکه چوب بستنی وارد کنید.
برای تهیه سس کارامل ابتدا قابلمه را روی گاز با حرارت ملایم قرار دهید ، شکر را درون قابلمه بریزید و بگذارید اب شود سپس با قاشق چوبی شکر را بهم بزنید ، وقتی شکر خوب اب شد کره را اضافه کنید و پس از اینکه کره اب شد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
خامه را بلافاصله به مخلوط کره و شکر اضافه کنید ، در زمان مخلوط کردن خامه کارامل پف میکند پس باید حتما از قابلمه ای بزرگ استفاده کنید ، خامه را انقدر هم بزنید تا خوب با شکر و کره مخلوط شده و کارامل اماده شود ( میتوانید در ظرفی دیگر خامه جداگانه ای قرار دهید و پس از قرار دادن سیب در کارامل ان را در خامه بزنید ).
پس از اینکه کمی سرد شد سیب هایی که اماده کرده بودید داخل کارامل بزنید و کمی که خنک شد درون پودر پسته یا نارگیل یا پرک بادام و بزنید سپس چند ساعت درون یخچال قرار دهید تا خوب سرد شوند.
نکته ها : میتوانید از شکلات اب شده نیز برای تزئین استفاده کنید ، هیچ محدودیتی در انتخاب مواد تزئینی وجود ندارد.
از میوه های دیگری نیز میتوانید بجای سیب استفاده کنید ، تردی سیب و کارامل طعمی خاص و عالی بوجود خواهد اورد ، همچنین با افزودن رنگ های خوراکی به سس کارامل میتوانید کارامل رنگی داشته باشید.

اشتراک گذاری
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *