مواد لازم جهت تهیه شاورما مرغ با سالاد
دستور پخت شاورما مرغ با سالاد
سینه مرغ 2 عدد . ماست 1 لیوان . آبلیمو 1/2 لیوان
روغن زیتون 1/2 لیوان . ادویه مخلوط 1 قاشق
کره 100 گرم . نمک و فلفل . سس شاورما
آرد سفید 5 لیوان . تخم مرغ 2 عدد . خمیر مایه 1 و 1/2 قاشق
شکر 2 قاشق غذاخوری . آب 1 و 1/2 لیوان . نمک نوک انگشت
کاهو خرد شده . خیارشور خرد شده . گوجه فرنگی حلقه شده . پیاز خرد شده
طرز تهیه مرغ شاورما: سینه مرغ را در ظرفی بریزید و با روغن زیتون، ماست، ادویه مخلوط، نمک، فلفل و آب لیمو خوب مخلوط کنید. سعی کنید مخلوط کردن را با دست انجام دهید تا مواد خوب جذب مرغ شوند. ظرف را به مدت 1 روز کامل در یخچال قرار دهید.
وقتی مرغ را از یخچال بیرون آوردید در تابه ای نسوز 50 گرم کره بریزید و و آن را روی حرارت ذوب کنید. سینه های مرغ را درون کره انداخته و تفت دهید تا طلائی رنگ شود. سپس مرغ را از روی حرارت برداشته و به صورت خلال خرد کنید. دوباره 50 گرم کره را در همان تابه ذوب کنید و اینبار خلالها را تفت دهید. تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
طرز تهیه نان شاورما: تخم مرغ را روی آرد بشکنید و خوب مخلوط کنید. بقیه مواد را اضافه کرده و در نهایت آب را اضافه کنید. خمیر را با دست ورز دهید تا صاف و یکدست شود.در صورتی که خمیر بدست چسبید به آن کمی آرد اضافه کنید. سپس روی خمیر را پوشانده، به مدت 1 ساعت در جای گرمی قرار دهید تا خمیر ور بیاید و حجم آن تقریبا 2 برابر شود.
خمیر را به 15 یا 20 قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را با وردنه به صورت نازک باز کنید. نان ها را درون تابه نچسب با حرارت متوسط بپزید.
طرز تهیه ساندویچ شاورما: نان شاورما را باز کرده ، روی آن کمی از خلالهای مرغ بریزید. کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی را درون نان روی مرغ ها بریزید و 2 3 قاشق از سس شاورما روی آنها بمالید. نان را رول کرده و در کاغذ ساندویچی یا فویل بپیچید.