طرز تهیه شنیتسل خرچنگ برای 4 نفر

مواد لازم جهت تهیه شنیتسل خرچنگ

گوشت خرچنگ 2 لیوان
زنجبیل 1 قاشق چایخوری
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
آرد سوخاری،نمک، فلفل به مقدار لازم

دستور پخت شنیتسل خرچنگ

طرز تهیه : گوشت خرچنگ ، سس مایونز ، پودر زنجبیل ، روغن زیتون ، آبلیمو ، نمک و فلفل را داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید تا بافتی یکدست پیدا کند.
از مایه خرچنگ بردارید و به شکل گرد کف دست تان شکل دهید سپس در آرد سوخاری بزنید تا تمام سطح مواد به آرد آغشته شود. شنیتسل های آماده را داخل ظرف قرار دهید و روی انها را با نایلون فریز بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا طعم ها جذب هم شوند.
داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود . شنیتسل ها را داخل ماهیتابه بگذارید و با حرارت ملایم سرخ کنید سپس در ظرف بکشید و بهمراه سالاد سرو کنید.
نکته ها : میتوانید به جای خرچنگ از گوشت ماهی یا مرغ هم استفاده کنید ( ماهی را چرخ یا ریز خرد کنید ).

دیدگاهتان را بنویسید